dimarts, 2 de desembre del 2008

Taradell 3 - 1 Sant Vicenç

Bon partit nenes! No són tres punts, però no es va jugar malament. Fins al minut 37 de la primera part no ens van fer el primer gol (errada defensiva), arribant amb aquest resultat al descans. Durant la primera part, fins hi tot es va arribar a la porteria de les locals, sense crear gaire perill, però incomodant a les locals. A la segona part, tan locals com visitants (nosaltres), vam sortir a per totes, provocant així faltes a favor i en contra, i amb una falta en contra, va arribar el segon gol de les locals, i seguidament el tercer gol de les locals. Llavors va arribar la nostra alegria, la Mireia, en una jugada d'oportunisme va marcar el 3 a 1. Enhorabona Mireia per el gol. Ara a intentar que vagin entrant tots.
Ah, i diumenge derbi......Sant Vicenç - Torelló a les 16.00 hores.